Megvalósíthatók a teljesen „kulcsrakész” projektek

Szolgáltatásaink a legtöbb igénynek megfelelően személyre szabhatók, az egyszeri, „kizárólag kiszállításra” vonatkozó megrendelésektől kezdve a kis és közepes méretű projektek keretében zajló tervezés, szállítás és az elemek összeszerelésének teljes körű koordinálásáig.

A befektetés helyszínének vizsgálata

Mindig szívesen találkozunk az Ügyféllel, hogy segítsünk, tanácsot adjunk, vizsgálatot végezzünk a helyszínen, és kötetlen árajánlatot adjunk. Kevésbé összetett problémák esetén mindössze a fényképes vagy videódokumentációra, valamint az ügyfél által megadott leírásokra és mérésekre van szükségünk.

Műszaki tanácsadás

Az évek során technikai tudásunk és tapasztalatunk jelentősen bővült, ami lehetővé tette számunkra, hogy sokkal összetettebb és komolyabb követelményeknek megfelelő projekteket is sikeresen végrehajtsunk. Kiterjedt adatarchívummal rendelkezünk, amelyet az Ügyfeleink vagy a tanácsadóik igénybe vehetnek a termékeinket felhasználó specifikációk és tervek elkészítéséhez. Gyártó partnereinknek köszönhetően kiváló műszaki háttérrel is rendelkezünk. Rendelkezésére állunk.

Tervrajzok és 3D renderelés

Professzionális szolgáltatásokat nyújtunk az Ügyfelek elképzeléseinek megvalósításában, rajzok és háromdimenziós technológiával renderelt CAD-modellek segítségével.

Nagy gyártási kapacitás

Sok év alatt tartós és szoros kapcsolatokat építettünk ki a kiválasztott európai és kínai gyártókkal, amelyek kiegészítik meglévő gyártási tevékenységünket. Ez lehetővé tette számunkra, hogy új, kiváló minőségű termékeket fejlesszünk ki a megnövelt gyártási kapacitásra támaszkodva, nagyon versenyképes árakkal. Partnereink ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkeznek. A késztermék közvetlenül az Ügyfélnek kerülhet elküldésre, esetleg a raktárunkba, ha további feldolgozásra vagy összeszerelésre van szükség.

Standard és a waterjet technológiát alkalmazó vágás

Az üzemben két nagy ipari fűrészt használunk, amelyek gyémánt technológiával működnek. A magas precizitású munkákat igénylő megbízások esetében a vízsugaras vágás szolgáltatásait is kínáljuk versenyképes árakon.

Telepítési szolgáltatások

Az egész ország területén kínálunk telepítési szolgáltatásokat minden típusú termékünk esetében. A telepítési munkákat tapasztalt, munkavédelmi képzettséggel rendelkező csapatok végzik, akik a szakképzett munkafelügyelő gondozása alatt dolgoznak.

Beszerzés és import

A kompozit termékek beszerzése és importálása, valamint a partnereinknél tett rendszeres látogatások során szerzett széles körű szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy az Ügyfeleinknek személyre szabott szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, a saját szabványaiknak vagy a pultrudálás módszerével készülő GRP kompozitokra vonatkozó követelményeknek megfelelően.

Kapcsolat

Legyünk állandó kapcsolatban!

Kereskedési osztály:

biuro@evergrip.pl
tel. +48 22 465 26 01

Spedíció és szállítás:

magazyn@evergrip.pl
tel. +48 792 777 044

Evergrip sp. z o.o.

ul. Matuszewska 14 (épület: B1, ajtószám: 116)

03-876 Varsó

NIP: 1132737442
KRS: 0000317208
REGON:
141556691

What is the sum of 9 and 9?
What is the sum of 7 and 5?