Mi az audit lényege?

1.

Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, megadva az iparágat és a probléma rövid leírását.

2.

Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a probléma részletesebb megbeszélése és az audit formájának kiválasztása érdekében. Elvégezhetjük az auditot online az elküldött információk és fényképek alapján. Szakértőnk el tud jönni Önhöz és elvégezhet helyszíni ellenőrzést is.

3.

Az összegyűjtött információk alapján összeállíthatunk majd egy dokumentumot, amely teljes körű tájékoztatást nyújt a hatályos előírásokról, a veszélyek típusairól és azok kiküszöbölésének módjairól.

Megvizsgáljuk a biztonság szintjét
az Ön cégében vagy üzemében

Töltse ki az űrlapot és rendelje meg az ingyenes auditot a cégében:

Please calculate 4 plus 5.
Please calculate 4 plus 8.

Megbíztak bennünk:

Referencje

Ul. Płużańska 32 lakóközössége Robert Pirosz - az igazgatótanács tagja

A cég saját anyagokat felhasználva végezte el a megbízott munkákat, az egész folyamat határidőn belül lett befejezve és minden kritériumnak megfelelt. Az együttműködés zökkenőmentesen és bármilyen nehézség nélkül zajlott. A vállalat munkatársai lelkesen és professzionálisan végezték munkájukat.

Referencje

Toyota Motor Industries Poland Sp. z o. o. Tadeusz Bajcar - munkabiztonsági szakértő

Ajánlom az Evergrip Sp. z o. o.-t, mint megbízható, lelkiismeretes és az együttműködés iránt valóban elkötelezett céget. Szeretném hangsúlyozni a vállalat munkatársainak gyors és professzionális tevékenységét is, akik minden egyes megrendeléshez teljes elkötelezettséggel állnak hozzá.

Referencje

Z. T Kruszwica S.A Zbigniew Służałek - Gyártás Fenntartási Szakértő a Finomítói részlegben

A cég zökkenőmentesen teljesíti a megrendeléseit, nagyon jó munkaszervezés és kiváló termékminőség jellemzi. Az Evergrip Sp. z o. o. teljes mértékben professzionális vállalat, amely minden megbízáshoz nagy precizitással és elkötelezettséggel áll hozzá.

Referencje

PB Baumar Sp. z o. o. Marcin Szemainda - PB BAUMAR Sp z o.o. S.K. Igazgatótanács Elnöke

Teljes mértékben ajánlom az Evergrip Sp. z o. o. céget, mint megbízható partnert, akit teljes professzionalizmus jellemez, és aki gondoskodik a hosszú távú együttműködés fenntartásáról. A vállalat munkatársai minden megrendeléshez teljes elkötelezettséggel állnak hozzá.

Referencje

Tower Automotive Poland Spółka z o. o. Wiesław Morzyński - Igazgatótanács tagja

Ajánlom az Evergrip Sp. z o. o. céget  és az általuk nyújtott megoldásokat, mint egy megbízható üzleti partnert.

Referencje

AB Foods Polska Karolina Puchalska-Skrzypek - munkavédelmi vezető

Összefoglalva az eddigi együttműködésünket, ajánlom az Evergrip céget és az általuk nyújtott megoldásokat, mint egy bevált és jól együttműködő partnert.

Referencje

Żywiec S.A. Csoport Adam Mglej

A Żywiec S.A. Csoport Warkában található fiókja, a sokéves együttműködés alapján, teljes mértékben ajánlja a varsói székhelyű Evergrip spółka z o.o.-t, valamint a vállalat által kínált csúszásgátló védőeszközöket és szerelési szolgáltatásokat.

Referencje

Varsói ul. Zaruby 9 Lakóközössége Lakóközösség

A magas színvonalú munka alapján, amelyet az Evergrip Sp. z o.o. végzett nálunk, ajánljuk a céget, mint megbízható és alapos vállalatot.

Referencje

"Turek" spółka z o. o. Tejüzem Munka- és tűzvédelmi szakértő

Ajánlom az Evergripet, mint becsületes és megbízható céget. A megrendelések teljesítése gyorsan és hatékonyan megy végbe, az együttműködésünk pedig nagyszerűen alakul.

Referencje

Soletanche Polska spółka z o. o. Jakub Morzywołek - Soletanche Polska Projektvezetője

Az Evergrip cég nagyon gyorsan és gördülékenyen teljesítette a tervezett feladatot. A szállítások az előre megbeszélt ütemterv szerint zajlottak, és nem ütköztek bele az üzem működésébe. Az Evergrip munkatársait professzionalizmus és magas szintű munkabiztonsági kultúra jellemezte, amelyre üzemeinkben különös figyelmet fordítunk.

Referencje

Lengyel Látássérültek Szövetsége Anna Woźniak-Szymańska - Lengyel Látássérültek Szövetsége, Igazgatótanács Elnöke

Meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgáltatásokkal és az anyagok funkcionalitásával.

Referencje

Belügyminisztérium Wojciech Kijowski - Belügyminisztérium Vezérigazgatója

A szóban forgó szolgáltatást kellő gondossággal, a szerződésben foglalt felételeknek megfelelően és a vonatkozó határidőkön belül végezték el.

Referencje

Wrocławi Nemzeti Múzeum Tomasz Nesterowicz - Wrocławi Nemzeti Múzeum Adminisztrációs és Gazdasági Ügyekért Felelős Igazgatóhelyettese

Az Evergrip spółka z o.o. által elkészített, a látássérültek számára kiállításlátogatásra szolgáló rendszer professzionálisan, megfelelően lett telepítve és mindenekelőtt tökéletesen megfelel az elvárásainknak. A munkálatok minden szakaszában az Evergrip spółka z o.o. tanácsokkal látott el minket, valamint nyitott volt a javaslatainkra és igényeinkre.

Referencje

PKP Lengyel Államvasutak Zygmunt Cisiak - Igazgatóhelyettes

Az Evergrip spółka z o.o. cég gyorsan és szakszerűen elkészítette a megrendelő minden igényét kielégítő ÜPE/GRP peront. A munkálatok minden szakaszában az Evergrip spółka z o.o. cég tanácsokkal látott el minket, illetve nyitott volt a javaslatainkra és igényeinkre.

Referencje

Intersnack Poland Sp. z o. o. Leszek Żak - Munka- és Környezetvédelmi Szakértő

Nagyon elégedettek vagyunk az együttműködéssel, és ajánlani szeretnénk az Evergip Sp. z o.o. céget, mint megbízható partnert.