Csúszásgátló lépcső-védőeszközök

Csúszásgátló lépcső-védőt keres? Az Evergripnél megtalálja a kompozit technológiával készülő csúszásgátló csíkokat, lépcsőfok- és lépcsőél-védőket, valamint csúszásgátló szőnyegeket és létrafok-védőket.

Csúszásgátló lépcső-védőeszközök

ÜPE/GRP rácsok (járórácsok ipari anyagból)

ÜPE rácsok - alapinformációk

Az üvegszállal erősített poliésztergyantából készülő rácsok a mechanikai és fizikai tulajdonságok egyedülálló kombinációját kínálják. Kiváló alternatívát jelentenek az acélrácsoknak. A szerkezetük, méreteik és vegyi ellenállásük szempontjából különböző rácsokat számos iparágban alkalmazzák. Az ÜPE járórácsok segítségével a terhelés minden irányban egyenletesen oszlik el.

ÜPE/GRP rácsok (járórácsok ipari anyagból)

Önzáró biztonsági kapuk

Az önzáró biztonsági kapuk úgy lettek kifejlesztve, hogy védelmet nyújtsanak a hozzáférési és evakuációs létrákról, illetve a nagy magasságokon üzemeltetett platformokról történő leesés ellen. Az önzáró rendszerük a kizárólag gravitációt felhasználó mechanizmuson alapul.

Önzáró biztonsági kapuk

Az Evergrip szolgáltatásokat is nyújt

A termékek mellett átfogó szolgáltatásokat is biztosítunk

ingyenes felmérés és árbecslés
műszaki tanácsadás
terv
és vizualizáció
a termék
szállítása
felszerelés

Ütközésvédelem, raktári ütközők

A FLEX IMPACT termékeket kifejezetten a biztonságos és költséghatékony munkakörnyezet megteremtésére tervezték. A FLEX IMPACT rendszer tökéletes védelmet nyújt az emberek, gépek, szerszámok, áruk, épületek és az infrastruktúra számára, mindenhol, ahol közlekednek a targoncák és egyéb járművek.

Ütközésvédelem, raktári ütközők

Korlát- és kapaszkodórendszerek

Az üvegszállal erősített poliésztergyantából (GRP-ből) készült korlátok és kapaszkodók tökéletesen beválnak a beltéri és kültéri alkalmazásban, valamint olyan agresszív környezetben történő telepítéshez, ahol a vegyszerek vagy a savas/sós levegő jelenléte a fémalkatrészek gyorsabb korróziójához vezethetne.

Korlát- és kapaszkodórendszerek