Termékjellemzők:

Típus:

csúszásgátló létrafok-védő

Anyag:

poliészter-üveg laminátum

Szemcseméret:
  • 16 szemcse/cm2
Vastagság:

3mm

Standard méretek:
  • minden létrafok keresztmetszetéhez illő védőket gyártunk, kerek és téglalap alakúakat egyaránt
Standard szín:
  • sárga RAL 1023
Telepítés módja:
  • poliuretán tömítőgitt
Extra opciók:
  • a védők a RAL-paletta bármely színében elkészíthetők
  • elkészíthetők a szokatlan alakú védők is

Létrafok-védők - termékleírás:

A létrafok-védők kiváló minőségű gyantákból és alumínium-oxidból készülnek. Ezen kombinációnak köszönhetően remek csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkező termék jön létre, amely megfelel az összes ipari alkalmazás előírásainak. A létrafok-védőket úgy tervezték, hogy csökkentsék a fém-, fa- vagy műanyag-létrák egyes lépcsőin való megcsúszás kockázatát. Ezen megoldás alkalmazása tartós védelmet nyújt a csúszás ellen, amely nagyszerűen beválik különösen olyan körülmények között, ahol jellemző a magas nedvesség és jegesedés.

A csúszásgátló létrafok-védők felszerelése

A csúszásgátló védőket ragasztó-tömítőanyaggal lehet rögzíteni, amely biztosítja, hogy tapadni fog a felülethez, plusz szigetelést képezve. Az ügyfélnek történő kiszállítás előtt a védők gyári elővágásra kerülhetnek a kívánt méretekre a felszerelés megkönnyítése érdekében. A telepítésük során a védők önállóan is méretre vághatók a gyémántpengés szögvágó segítségével.

A létrafok-védők két standard alakban kaphatóak. Ezenkívül elkészíthetjük az eltérő keresztmetszetű védőket is, úgy, hogy megfeleljenek a kívánt alaknak.

Raktárkészletünk biztosítja a standard terméktípusok folyamatos elérhetőségét, aminek köszönhetően gyorsan tudjuk teljesíteni az Ügyfelek megrendeléseit. Az egyedi igényeknek megfelelő, személyre szabott megoldásokat is kínálunk.

Az Evergrip megvalósított projektjei

Legyünk büszkék a jól végzett munkára.

Csúszásgátló létrafok-védők

Megoldandó probléma: Csúszós létrafokok

Czytaj więcej
Csúszásgátló létrafok-védők

Létrafok-védők

Megoldandó probléma: Csúszós fokok a szervizlétrákon

Czytaj więcej
Létrafok-védők