Biztosítjuk a munkavégzés szabadságát

minden összetettségi szinten

Ajánlat:

A legszigorúbb elvárásoknak megfelelő megoldások

Olvasd tovább

Csúszásgátló lépcső-védőeszközök

Olvasd tovább

ÜPE/GRP rácsok (járórácsok ipari anyagból)

Olvasd tovább

Önzáró biztonsági kapuk

Olvasd tovább

Ütközésvédelem, raktári ütközők

Olvasd tovább

GRP/ÜPE szerkezetek

Olvasd tovább

Korlát- és kapaszkodórendszerek

ingyenes felmérés és árbecslés
műszaki tanácsadás
terv

és vizualizáció
a termék
szállítása
felszerelés

Üzleti kulcsértékek

Termékek

 • Lényegesek a munkahelyi biztonság építésében
 • Mechanikus ellenállóképesség
 • Tartósság
 • Az anyag élettartamából adódó megtakarítások

Cég

 • Ügyfélközpontúság
 • A munkatársak részvétele a vállalat építésében
 • Barátságos és könnyen megközelíthető arculat
 • Professzionalizmus
 • Innovativitás
 • Őszinteség, megbízhatóság és hitelesség
 • Megalapozott piaci pozíció

Szolgáltatások

 • Határidők betartása
 • Kész megoldások
 • Hatékony projektmenedzsment
 • Észszerű megvalósítási határidők

Küldetés

A biztonságot növelő megoldások

1.

A kínálat olyan biztonságos megoldásokat tartalmaz, amelyeket magas minőség, innovativitás és költséghatékonyság jellemez, valamint amelyek minimalizálják a balesetek kockázatát.

2.

Hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása
az ügyfeleinkkel, amelyek a kölcsönös bizalmon, az együttműködésen és az elvárások teljesítésén, sőt akár túlteljesítésén is alapulnak.

3.

A tevékenység bővítése a hírnév megerősítésével,
valamint azon szervezetek/vállalkozások támogatásával, amelyek felelősséget vállalnak az alkalmazottjaik biztonságát védő jogszabályok betartásáért.

Működés módja

A munkahelyek és a közterületek biztonságának nyújtásában kulcsszerepet játszó vállalat vagyunk. Ebből adódóan mélyen hiszünk abban, hogy az egyéni megközelítés ugyanolyan fontos, mint a minőség, a megvalósítás gyorsasága és a költségek, amikor az Ügyfelek elégedettségéről van szó. Büszkék vagyunk arra, hogy az Ügyfeleink igényeihez alaposan igazított, praktikus szolgáltatásokat kínálunk. Cégünk célja az, hogy olyan munkakörnyezetet biztosítsunk munkatársaink számára, amelyben a csapatmunka és az egyéni felelősségvállalás kulcsfontosságú tényező a vállalat növekedése és nyereségessége szempontjából. Minden alkalmazottunkkal szemben a „nyitott ajtók” hozzáállásról gondoskodunk, és ösztönözzük őket a visszajelzések megosztására és a vállalat tevékenységéhez való elkötelezettségre, hogy szabadon kifejthessék észrevételeiket és javaslataikat.

Helyszín

Cégünk Varsóban található, ahonnan a legfontosabb lengyelországi közlekedési útvonalakhoz van hozzáférésünk. Értékesítőink és szerelőcsapatunk az ország minden régiójában tevékenykedik, ezért versenyképes árazást tudunk kínálni a szolgáltatásokra vonatkozóan, függetlenül attól, hogy az Ügyfél az ország melyik részében tartózkodik éppen.

Hosszú évek óta velünk együttműködő logisztikai partnereink közvetítésével tevékenykedünk, de saját szállítóeszközeinket is használjuk, hogy megbízható szolgáltatást nyújtsunk termékeink kiszállításához.

Általános Szerződési Feltételek

Az Evergrip sp. z o.o. valamennyi értékesítési és szolgáltatási szerződésére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek - letölthető fájl

 

Személyzet kiképzése

Arra törekszünk, hogy a személyzet kiképzése terén proaktív megközelítés uralkodjon, aminek köszönhetően a munkatársak megfelelő eszközöket kapnak feladataik biztonságos és hozzáértő elvégzéséhez.

Minőség

Folyamatosan dolgozunk a fontos tanúsítványok megszerzésén, amelyek függetlenül igazolják termékeink minőségét. Termékeink jelenleg többek között az ISO 9001 tanúsítvánnyal, az ITB (Építészeti Technológia Intézete) tanúsítványával és a PZH (Országos Higiéniai Intézet) tanúsítványával rendelkeznek.

Környezet

A kompozit anyagokból készült termékek az alternatív anyagokkal ellentétben nem gyakorolnak ennyire negatív hatást a környezetre. Az ÜPE/GRP termékeket tartósság, alacsony súly, jó mechanikai tulajdonságok, hosszú élettartam, korrózióállóság és könnyű karbantarthatóság jellemzi – ez jelentős előny a hagyományosan alkalmazott anyagokkal szemben.

Hatalmas örömet okoz számunkra, hogy ennyire jó tulajdonságokkal rendelkező termékeket kínálhatunk. Lépéseket tettünk afelé, hogy minimalizáljuk a cégünk tevékenységének negatív hatását a természetes környezetre. Ez magában foglalja a hulladék újrahasznosítását, valamint a víz- és áramfogyasztás redukálását. Megkezdtük a tárgyalásokat a kulcsfontosságú beszállítóinkkal is, amelyek a nyersanyagaink újrahasznosított anyagokkal való kiegészítésére irányulnak. Célunk, hogy ezeken a területeken tevékenységeket fejlesszünk ki és formalizáljunk.