A Személyes Adatok kezelője: Evergrip Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, székhelye: Varsó, ul. Matuszewska 14 (épület: B1, ajtószám: 116), 03-876 Varsó (a továbbiakban: "Adatkezelő").

Az Adatkezelő az adatokat kizárólag a www.evergrip.pl oldalon elérhető kapcsolatfelvételi űrlapon feltett kérdés megválaszolása céljából kezeli, az adatkezelés alapja pedig az Adatkezelő jogilag indokolt érdekeinek megvalósítása, azaz az Adatkezelő weboldalának felhasználóival való kommunikáció.

Az adatok megadása önkéntes, de a feltett kérdés megválaszolásához elengedhetetlen. Önnek joga van a személyes adataihoz való hozzáférés kérvényezéséhez, a személyes adatainak törléséhez vagy az adatkezelés korlátozásához, az adatok helyesbítéséhez, valamint az adatkezelés elleni tiltakozáshoz, az adatainak áthelyezéséhez, valamint ahhoz, hogy panaszt tegyen a felügyeleti hatóságnál.

Az Ön adatai nem kerülnek kezelésre hosszabb ideig, mint amennyi az Ön által feltett kérdés megválaszolásához szükséges. Az Adatkezelő az Ön adatait az esetleges követelések elévüléséhez szükséges ideig kezelheti.