Termékjellemzők:

Típus:

kapaszkodórendszer

Anyag:

pultrudálás módszerével készülő poliészter-üveg profilok és GRP-ből formázott rögzítések

Méretek:
  • oszlopok 50x50mm
  • középső profil - négyzet 50x50mm vagy cső 38x38mm
  • megfelelően kialakított felső kapaszkodó
Szín:
  • szürke
  • sárga
Telepítési lehetőség:
  • rögzíthető betonra, acélra, fára, aszfaltra, stb.
  • csavar- és szegecskötésekkel és speciális ragasztókkal történő összeszerelés
  • mechanikus vagy kémiai kötésekkel történő telepítés a helyszínen
Extra opciók és tartozékok:
  • tervezési szolgáltatások, rajzok készítése
  • professzionális összeszerelés szolgáltatása

Termékleírás:

Az üvegszállal erősített poliésztergyantából (ÜPE/GRP-ből) készült kapaszkodók tökéletesen beválnak a beltéri és kültéri alkalmazásban, valamint olyan agresszív környezetben történő telepítéshez, ahol a vegyszerek vagy a savas/sós levegő jelenléte a fémelemek gyorsabb korróziójához vezethetne.

Az ÜPE/GRP kapaszkodókat gyakran alkalmazzák mind az új építkezéseknél, mind a felújításoknál, az élettartamuk ugyanis több mint 40 év is lehet.

A biztonsági követelmények által meghatározott alkalmazásokhoz tesztelt és az EN ISO 14122-3:2001 és BS 6399-1:1996 szabványoknak való megfelelés tekintetében jóváhagyott termékek állnak rendelkezésre.

A kapaszkodórendszer üvegszálból és poliésztergyantából készült pultrudálás folyamatában. A rendszer kötései azonos anyagokból készülnek öntési eljárással.

A kapaszkodók magas láthatóságot biztosító sárga vagy acélszürke színben kaphatók. A kapaszkodórendszert alacsony súly, nagy tartósság, valamint korrózióállóság jellemzi, továbbá vezetésmentes és éghetetlen. Ezenkívül szinte teljesen karbantartásmentes.

A teljesen egyszínű szerkezet és az opcionális poliuretán védőbevonat tartós és professzionális megjelenésű terméket képez, amely a rozsdamentes acél vagy horganyzott acél megfelelőihez képest versenyképes árú.

Az ÜPE/GRP kapaszkodók biztonságot nyújtanak a munkatársak számára olyan munkakörnyezetekben, mint pl. gyárak, erőművek, vízkezelő üzemek, petrolkémiai üzemek, továbbá alkalmazhatók tengerhajózási iparban, vasútban vagy gépvédelemként stb.

A termék viszonylag kis súlyára való tekintettel a szállítás, az áthelyezés és a telepítés jelentősen olcsóbb és egyszerűbb, mint a fémtermékek esetében.

A kapaszkodók méretre vághatók és részben összeszerelhetők a kiszállítás előtt, aminek köszönhetően azonnali telepítésre alkalmasak. A helyszínen is méretre vágyhatók a gyémántpengével ellátott vágóval, ezt követően a megfelelő gyantával kell őket bebiztosítani.

Ajánlat:

A legszigorúbb elvárásoknak megfelelő megoldások

Olvasd tovább

Csúszásgátló lépcső-védőeszközök

Olvasd tovább

ÜPE/GRP rácsok (járórácsok ipari anyagból)

Olvasd tovább

Önzáró biztonsági kapuk

Olvasd tovább

Ütközésvédelem, raktári ütközők

Olvasd tovább

GRP/ÜPE szerkezetek

Olvasd tovább

Korlát- és kapaszkodórendszerek

ingyenes felmérés és árbecslés
műszaki tanácsadás
terv

és vizualizáció
a termék
szállítása
felszerelés